Portfolio 2018 update Q2

 Het 2e kwartaal van 2018 zit er weer op waarin Stek-GHE mooie projecten heeft mogen uitvoeren en afgerond. Een compleet overzicht van afgeronde projecten in 2018 tot nu toe vind u op de website van Stek-GHE (klik hier). Bekijk ook gerust de portfolio van de andere jaren, wellicht spreekt een project u aan waarbij Stek-GHE u kan ondersteunen!

Voor kwartaal 3 staan er mooie projecten op de agenda en zullen lopende projecten worden afgerond maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe opdrachten. Mocht een project u interesseren of wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met Stek-GHE. Contact gegevens kunt u vinden onderaan de website: www.stek-ghe.nl

Mocht u binnenkort op vakantie gaan dan wenst Stek-GHE u alvast een fijne vakantie met mooie herinneringen! Is uw bedrijf of afdeling onderbemand gedurende de vakantie periode? Wellicht  kan Stek-GHE u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

The 2nd Quarter of 2018 has past wherein Stek-GHE was able to execute and round up nice projects. You can find a complete overview of the completed projects in 2018 so far on Stek-GHE’s website (click to go to Portfolio 2018). Please take your time to also visit the portfolio of 2017, you might be interested in a project whereby Stek-GHE can support you!

For the 3d Quarter there are some interesting project on the agenda and current projects will be round up but there is always room for new projects. In case a project caught your attention or maybe you want more information about a project please feel free to contact Stek-GHE. You can find the contact details on the website below: www.stek-ghe.nl

Should you go on holiday soon: Stek-GHE wishes you a lovely holiday with beautiful memories! Does your company or department need an extra hand during the holiday season? Stek-GHE may be of assistance. Please feel free to contact Stek-GHE.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *