Kort portfolio Remco Stek

Na een opleiding Civiele techniek is Remco begonnen als toezichthouder en surveyor op het project Erasmusbrug en Kop van Zuid. Na dit project is 13 jaar ervaring opgedaan in de natte aannemerij. Diverse kleine en grote projecten zijn begeleid. Veel projecten waren mulitidisplinair: baggerwerken, zink- en bestoringswerken, kademuren, bruggen en remmingwerken. In deze periode is een HBO opleiding Geodesie gevolgd en afgerond. Diverse functies zijn bekleed: van surveyor tot hoofdmaatvoerder en van assistent uitvoerder tot zelfstandig uitvoerder. Laatste functie in deze periode betrof hoofd Peil- en Meetdienst.

Na deze periode is Remco 7 jaar een internationale functie gaan vervullen als Hoofd Survey afdeling. In deze periode is veel ervaring opgedaan met zeegaand materieel (sleephopperzuigers, metingen op zee) en management skills op internationaal niveau.

Na meer dan 20 jaar ervaring is Stek-GHE opgericht: een flexibel en klantegricht ingenieursburo gericht op de Geodetische- en Hydrografische markt. Stek-GHE heeft ondertussen mooie projecten mogen uitvoeren voor diverse opdrachtgevers.

in-2c-66px-rProfiel Remco