Posts

Volg hier het laatste nieuws!

Stek-GHE wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018! Stek-GHE wishes everyone happy holidays and a prosperous 2018!

Portfolio 2017 bijgewerkt!

Portfolio 2017 bijgewerkt!

Aan het eind van de vakantieperiode is het tijd geworden om de website up-to-date te maken en is de portfolio 2017 aangevuld met de laatste projecten welke Stek-GHE heeft mogen uitvoeren. Ook de hoofdpagina is cosmetisch wat veranderd, als je dan toch bezig bent;-). Om ook de buitenlandse relaties op de hoogte te houden wordt een Engelstalige versie opgezet. Meer hierover zodra deze klaar is. Alvast een goed weekeinde gewenst!   At the ending ofLees meer overPortfolio 2017 bijgewerkt![…]

Portfolio 2017 aan website toegevoegd

Portfolio 2017 aan website toegevoegd

Voor afgeronde en lopende projecten 2017 is een nieuw portfolio aangemaakt. Het project ‘opnamen Wielingen’ (zie portfolio 2017 op de website)  is door de huidige weersomstandigheden gestaakt. Zodra het weer gunstig wordt zullen de metingen voortgezet worden.

Iedereen fijne feestdagen en voorspoedig 2017 gewenst! Wishing everyone happy holidays and a fantastic 2017!

Update Portfolio 2016

Update Portfolio 2016

Stek-GHE heeft de portfolio 2016 ge-update met een nieuw project: 3 dagen per week begeleid Stek-GHE de survey afdeling van Koninklijke Smals. Hiermee heeft Stek-GHE in de winterperiode voldoende bezetting en heeft de klant hun survey activiteiten gewaarborgd. Samen optimaliseren en organiseren we de afdeling voor de toekomst!

New Website!

New Website!

Nieuwe website on line van Stek-GHE. Op deze website vind u: portfolio van Stek-GHE, posts en de laatste documentatie. Ik zal proberen de documenten up-to-date te houden. Veel plezier op de site!  Vriendelijke groet, Remco. New Stek-GHE website on line, sorry Dutch only for now, I’ll make an English version soon. On this website you can find Stek-GHE’s portfolio, latest posts and latest documentation. I’ll try to keep it updated. Enjoy! Kindest regards, Remco.