Portfolio 2016

zsp_fc_wb_rgb-internet-email-ppt

Voor de aanschaf van een nieuw meetvaartuig heeft Stek-GHE, ten behoeve van het specifieke werkgebied van Zeeland Seaports, de regelgeving  onderzocht en gerapporteerd.  Om het nieuwe vaartuig te voorzien van de modernste apparatuur heeft Stek-GHE een marktonderzoek uitgevoerd en gerapporteerd.

Voor de regelmatige samenwerking tussen Zeeland Seaports en Port of Ghent voert Stek-GHE aan boord van het meetvaartuig van Zeeland Seaports ‘ms HT1’ de opnamen, de dataverwerking (bathymetrie en objectdetectie) en rapportage uit.

Om het systeem en de meetresultaten van meetvaartuig ‘ms HT1’ van Zeeland Seaports te toetsen op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voert Stek-GHE jaarlijks een acceptatietest conform eisen Rijkswaterstaat NL-norm A uit. Hierdoor wordt het systeem getoetst aan de laatste normering en worden eventuele systeemfouten opgemerkt en verholpen.

 

logoboer

Voor de zeegaande sleephopperzuiger ‘TSHD Mahury’ heeft Stek-GHE geassisteerd in acceptatie door het Rijskwaterstaat MARS2 programma.

Voor zeegaande sleephopperzuiger ‘TSHD Seine’ verzorgt Stek-GHE het project management voor het voorbereiden en dosierafhandeling van het monitoringsysteem voor acceptatie door het Rijkswaterstaat MARS2 programma.

Ten behoeve van het project: ‘Depot Hollands Diep’ verzorgt Stek-GHE het verwerken van de deformatiemetingen naar rapportage binnen het kwaliteitssysteem van het project.

 

teledyne-reson

Voor een monitoringsysteem (PDS2000)  van een excavator heeft Stek-GHE  het meten, configuren en kalibreren verzorgt.

 

logo-waterbouw-enkel

Voor het project ‘Algerakering’ heeft Stek-GHE geassisteerd in de surveywerkzaamheden op het project.

 

logo

Stek-GHE begeleid de survey afdeling van Koninklijke Smals bv. Opdracht omvat de ondersteuning en begeleiding van surveyors, het optimaliseren van de afdeling en monitoringsystemen op het materieel en het ondersteunen van het projectmanagement team van Smals.